Get Free Product Catalog!

Catalog

You can order a printed version of our latest catalogue by filling out the online form or download pdf version here.

Garantija

1. Lars Laj Rotaļlaukumu vispārēja garantija

5 gadi: Garantija attiecas uz materiāla un detaļu defektiem, karsti cinkotām metāla detaļām kā ķēdes, stienis un citi, plastmasas detaļas, virvju tīklu būvniecība. Mēs piedāvājam 5 gadu garantiju PARK EQUIPMENT koka detaļu funkcionālai izturībai, kas tiek apstrādātas ar eļļu reizi gadā.

10 gadi: garantija attiecas uz W2W pamata funkcionālo izturību. Ozola augsta izturība, kuru izmantojam koka pamata ražošanā, nodrošina ta ilgstošu lietošanu. PIONEER, DISCOVERY, STAND ALONE koka detaļu funkcionālā izturība, kuras tiek apstrādātas ar eļļu reizi gadā. PIONEER, DISCOVERY, PARK EQUIPMENT  tērauda pamata funkcionālā izturība. Garantija neattiecas uz normālu amortizāciju, metāla detaļu virsmas koroziju, izbalējušām virsmām vai trauslumu nepareizas lietošanas rezultātā, vai vandālismu.

15 gadi: ATLANTIS, WONDERLAND, STAND ALONE, NATUR PLAY, STREET SPORT karsti cinkoto metāla detaļu funkcionālā izturība. 15 gadu garantija metāla pamata funkcionālai izturībai. Garantija attiecas tikai uz detaļām, uz kurām attiecas garantija.

20 gadi: PIONEER, DISCOVERY, NATUR PLAY, PARK EQUIPMENT lietošanas termiņš.

30 gadi: ATLANTIS, WONDERLAND, STAND ALONE, STREET SPORT lietošanas termiņš.

2.Garantijas nosacījumi.

Garantija attiecas uz Lars Laj produktos izmantoto detaļu izturību. Garantijas periods sākas ar piegādes dienu no rūpnīcas.

3.Bojāto detaļu aizvietošana.

Garantija nodrošina bezmaksas rezerves daļu piegādi uz attiecīgā mazumtirdzniecības izplatītāja noliktavu. Bojātās detaļam jānomaina ar Lars Laj detaļām. Piegādātas detaļas ir jāpārbauda pirms uzstādīšanas un par atklāto defektu nekavējoties jāinformē mūsu kontaktpersona.

4.Garantijas piemērošana

Garantija tiks piemērota tikai ar nosacījumu, ka produkts bija pareizi uzstādīts un uzturēts saskaņā ar Lars Laj rotaļlaukumi izstrādātajām instrukcijām.

5.Garantija neattiecas uz

Garantija neattiecas uz amortizāciju, deformāciju, neatbilstošu lietošanu un vandālismu. Garantija neattiecas uz normālu amortizāciju, metāla detaļu virsmas koroziju, izbalējošo virsmu, koksnes izbalēšanu vai deformāciju, citām kosmētiskiem defektiem un defekti, kas radušies lietošanas, laika vai vandālisma rezultātā.