Get Free Product Catalog!

Catalog

You can order a printed version of our latest catalogue by filling out the online form or download pdf version here.

Tehnoloģija

Lai mūsu pagātnes inovācijas kļūtu par rītdienas standartu, mēs pastāvīgi meklējam labākas alternatīvas un risinājumus, lai uzlabotu kvalitāti un drošību.

Dizains un cenas var mainīties sakarā ar pastāvīgu produktu atjaunināšanu un uzlabošanu.

Mūsu modulārā sistēma nodrošina vairākus variantus un ļauj mums izpildīt konkrētas klientu vēlmes un vajadzības, projektējot spēļu sastāvdaļas.

Lars Laj rotaļlaukumos tiek izmantota kvalitātes nodrošināšanas pieeja, ka ietver:

  1. Mūsu pieredzējušiem dizainieriem ir pilnā informācija par visiem normatīviem aktiem drošības jomā, jo īpaši normas EN 1176 un EN 1177.
  2. Produkti un dizains tiek reizi gadā pārbaudīti, kontrolēti un sertificēti Vācijas uzņēmumā TÜV saskaņā ar atzītu Eiropas standartu EN 1176.
  3. Pēc izgatavošanas rūpnīcā visi gatavi produkti tiek rūpīgi pārbaudīti, pirms tie tiek piegādāti mūsu klientiem.

Mūsu plastmasas detaļas tiek izmantotas kā balstu segums un mūsu kāpšanas tīkli ir ļoti izturīgi. Kopā ar mūsu tērauda virvēm tiek nodrošināta aizsardzība pret vandālismu un izcilu izturību. Kāpšanas siena ir izgatavota no 18 mm plāna ūdensnecaurlaidīga saplākšņa ar stipru un izturīgu pret laika apstākļiem lamināta virsmu.

Mūsu patentēto "krāsas pārklājuma" lokšņu ar "slēgto malu" izmantošana mūsu paneļos nodrošina nepārspētu krāsu saglabāšanu un izturību. Loksnēm ir vismaz 20 gadu kalpošanas laiks un saglabā rotaļlaukuma krāsas visā tā kalpošanas laikā. Turklāt tas neprasa nekādu apstrādi vai apkopi.

Plastmasas caurule ir ļoti izturīga un gandrīz neplīst, tas diametrs ir 630 mm un sienas biezums ir 12 mm.

Visi koka elementi ir izgatavoti un no malām noapaļoti un visas skrūves un uzgriežņi ir vai nu koniski vai ar plastmasas vāciņu.

Mūsu kāpšanas akmeņi ir izgatavoti no gumijas, lai aizsargātu bērnus, ja tie nejauši paslīdēs.

Children on playground